Novogodišnje predstave

U ponudi imamo osam novogodišnjih predstava i jednu animaciju, sa različitim tematikama, inspirisane Deda Mrazom i novogodišnjim praznicima. Profesionalni glumci, prelepi kostimi, nezaboravna interakcija i muzika koja unosi posebnu čaroliju, oduševiće mališane. Godinama organizujemo predstave širom Srbije i uživamo u druženju sa najmlađima. Novogodišnja predstava se može odigrati u Vašoj firmi, ili na drugoj lokaciji, ukoliko nemate dovoljno prostora.

Novogodišnja bajka - NOVO

U novoj, novogodišnjoj predstavi, Vila Dobrila i Rudolf, poslati su da pomognu devojcici Mirki Prljki, da postane dobra, pedanta i lepo vaspitana. Njih je poslao Deda Mraz, lično, da uspešno završe ovu misiju, kako bi Mirka mogla da dobije novogodišnji paketić, kao sva dobra deca.

Predstava je zabavna i edukativna. Sadrži originalne songove koje pevaju glumci.

Cena novogodišnje predstave: 35.000 dinara

Novogodišnji specijal sa vatrometom

Novogodišnji specijal je zabavni program za najmlađe koji uključuje face painting (crtanje raznih likova po licu), patuljka, irvasa, dobru vilu, klovna, mađioničara, Baba Mrazicu i Deda Mraza, koji kroz animaciju zabavljaju decu, a profesionalni fotograf beleži nezaboravnu novogodišnju avanturu. Trajanje novogodišnje animacije oko 120 minuta.

Cena novogodišnje animacije: 55.000 dinara

MAŠA I MEDVED - NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA

Maša i Medved su crtani likovi koji su veoma popularni kod naših mališana, zato smo, te drage likove, smestili u našu novu predstavu, kako bi deca što više uživala. Maša je, za Novu godinu, od Deda Mraza poželela da ranije krene u školu, ali njen drugar Medved sumnja da će joj se ta želja ostvariti i počinje sam da gradi školu za svoju drugaricu, kako bi je usrećio. Kada Deda Mraz bude video koliko se meda trudi i voli svoju drugaricu, prirediće im veliko iznenadjenje. Predstava je edukativna, zabavna i interaktivna. Na samom kraju predstave, Deda Mraz će podeliti paketiće mališanima, a na vama je da uživate u novogodišnjoj bajci i dečijim osmesima.

Cena novogodišnje predstave: 30.000 dinara

VILENJAK NARCIS I VILA BLESANA ČEKAJU DEDA MRAZA

Vilenjak Narcis i Vila Blesana su školski drugari. Iznenada, Narcis odlučuje da napusti školu i da postane pevač. Na zabavan način, i kroz simpatične songove, napisane specijalno za ovu predstavu, Blesana će pokušati da ubedi svog drugara da je škola važna. Da li će uspeti u svojoj nameri i da li će Deda Mraz proceniti da zaslužuju njegovu posetu? Razrešenje je na kraju ove zabavne predstave, u kojoj sve vreme učestvuju i naši mališani, kako bi vratili Narcisa na pravi put.

Cena novogodišnje predstave: 25.000 dinara

Štrajk igračaka

Naučnik Genijalko je, kao što mu ime kaže, pravi genijalac. On, zajedno sa svojim prijateljem robotom, Limenkom, živi u naučnoj laboratoriji, gde je upravo izumeo mašinu za putovanje kroz prostor i vreme, koju je nazvao po svojoj majci, Danica. Iznenada, u njihov dom, dolazi Lopta po pomoć Genijalka. Ona je predstavnica svih igračaka i donosi poruku da su se igračke rastužile jer su potpuno zapostavljene. U savezu sa Deda Mrazom, igračke stupaju u štrajk. Deda Mraz je odlučio - ove godine neće biti poklona za decu, ukoliko ne promene svoje želje, jer se sve manje igraju, a sve više žele moderne stvari koje im uništavaju detinjstvo. Da li će Genijalko i Limenko uspeti da im pomognu, otkrićete na kraju predstave. koja uz prelepu muziku i divne poruke, sve nas podseća šta je suština detinjstva. Novogodišnja predstava traje oko 45 minuta.

Cena novogodišnje predstave: 45.000 dinara

Beg u Dembeliju

Ovo je moderna bajka, o večitom sukobu generacija, koja je, naravno, prilagođena mališanima. Dečak, Raša, provodi svoje detinstvo uz kompjuter i uživanje u brzoj hrani. Njegova mama pokušava da ga vaspita na pravi način, učeći ga šta je igra i kako da bolje organizuje svoj prostor i svoje vreme. U tom sukobu Raša odlučuje da nađe put za zemlju Dembeliju, za koju je čuo da je mesto gde se ništa ne radi. Raša uspeva da otputuje u Dembeliju, ali izležavanje o kojem je maštao neće pronaći, naprotiv, naučiće mnogo toga putujući kroz razne zemlje... Deca će uživati u ovoj predstavi jer osim prelepe bajke, kostima i muzike, priča im približava i kulture drugih zemalja. Novogodišnja predstava traje oko 45 minuta.

Cena novogodišnje predstave: 39.000 dinara

Deda Mraz i Vila

Deda Mraz nikada ne bi uspeo da sam obiđe svu decu na svetu, zato mu u tome pomaže njegova najvrednija Pomoćnica Vila. Šta će se dogoditi kada Vila padne pod uticaj magije greškom njenog čarobnog štapića? Da li će Deda Mraz uspeti da pomogne svojoj vrednici i da stigne da poseti decu koja ih iščekuju? Uz prelepe kostime i kroz nekoliko songova, koji na najbolji način upotpunjuju ovu zanimljivu bajku, deca će uživati u predstavi. Novogodišnja predstava traje oko 35 minuta.

Cena novogodišnje predstave: 19.000 dinara

Deda Mrazovi pomoćnici

Deda Mraz i njegova dva pomoćnika, vilenjaka, pokušavaju da naprave najbolju proslavu Nove Godine, ikada organizovanu. Zaplet se događa kada jedan od vilenjaka napravi grešku... Da li će uspeti da prevaziđu probleme i ostvare svoj plan, saznaćete na kraju bajke, koju osim priče obogaćuju kreativni kostimi i usklađena muzika. Novogodišnja predstava traje oko 40 minuta.

Cena novogodišnje predstave: 29.000 dinara

Raspevano Novogodišnje razigravanje

Dadaik je momak iz bogate četvrti, razmažen i navnikut na lagodan život. Međutim, kada se nenadano izgubi i ne može da nađe put do kuće, sve se menja. Upoznaje Pelegrima, snalažljivog momka sa ulice, koji mu pomaže. Sa Pelegrimom doživljava pravu avanturu. Zajedno odlučuju da se prijave na Ulično Novogodišnje takmičenje, na kom je sudija Deda Mraz lično. Ako pobede na takmičenju Pelegrimi će postati lični Deda Mrazov asistent. Na takmičenju ima mnogo ekipa i ne fer igrača koji su odlučili da ukradu Deda Mraza. Imaju jako malo vremena, jer Nova Godina samo što nije otkucala! Novogodišnja predstava traje oko 40 minuta.

Uloge: Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miljana Gavrilović, Ivan Mihailović, Anja Alač, Mateja Popović, Miodrag Radonjić, Stojan Đorđević, Anka Gaćeša

Cena novogodišnje predstave: 125.000 dinara